DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary 1LT
Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary 1LT
Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary 1LTAttitude  Dishwashing Liquid Lavender & Rosemary achterzijde fles

Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary 1LT

26,39
  • Merk: Attitude
  • Inhoud: 1LT
  • EAN: 0626232192070
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Milieuvriendelijk wasmiddel met lavendel en rozemarijngeur, navulverpakking

Algemeen
Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary is een vloeibaar wasmiddel met de zuiverste ingrediënten om u een prachtig schoon wasresultaat te bezorgen. Het bevrijdt uw textiel van vuil en vlekken terwijl het de heldere en donkere kleuren behoudt. En dat is nog niet alles! Dit wasmiddel is verrijkt met essentiële oliën en een innovatieve ontgeurende formule die uw textiel hult in een heerlijke geur van lavendel en rozemarijn. Het is niet alleen effectief in schoonmaken, maar zorgt ook voor een verkwikkende geurervaring. De veganistische, natuurlijke formule van Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary betekent dat het wasmiddel biologisch afbreekbaar is en vrij is van huidirriterende enzymen. Hierdoor is het zowel krachtig als zacht voor uw wasgoed en het milieu.De variant van 1 liter van het wasmiddel wordt geleverd in een robuuste aluminium fles, zodat u deze kunt bijvullen en hergebruiken met navullingen van 2 liter in een verpakking met minder plastic in de vorm van een zak-in-doos.

Attitude Liquid Detergent Lavender & Rosemary:
  • Sterk tegen geuren & vlekken
  • Zacht voor de huid en vrij van irriterende enzymen
  • Natuurlijke formule
  • Veganistisch & dierproefvrij
  • Biologisch afbreekbaar
  • Kleurvriendelijk
  • Effectieve natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen
  • Duurzaam & milieuvriendelijk
Hoe te gebruiken?

Bij hardnekkige vlekken een kleine hoeveelheid direct op de vlek gieten en wrijven of laten weken voor het wassen. Kijk altijd op het etiket voor speciale instructies.

Ingrediënten

5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen (natriumcocosulfaat), 5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (Laurylglucoside, Myristylglucoside, Caprylylglucoside). Bevat ook: Aqua / Water, Citroenzuur, Natriumchloride, Natriumgluconaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumhydroxide, Lavandula Angustifolia (lavendel) olie, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, Linalool*, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladolie , Salvia Officinalis (Salie) Olie, Eucalyptus Globulus Bladolie, Limoneen*, Zingiber Officinale (Gember) Wortelolie, Citrus Aurantium Dulcis (Sinaasappel) Bloemenolie. * Komt van nature voor in essentiële oliën

Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Eerstehulpbehandeling: Bevat biologisch afbreekbare (anionische en niet-ionische) oppervlakteactieve stoffen. Bij inslikken: bel onmiddellijk een antigifcentrum of een arts. Geen braken opwekken. Bij contact met de ogen: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen, indien aanwezig en gemakkelijk te doen. Ga door met spoelen. Indien oogirritatie aanhoudt: Zoek medisch advies/hulp. Indien medisch advies nodig is, houd de verpakking of het etiket van het product bij de hand. Koel, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist